I AM MONSTER BLOG

it's chloriryeen FUCKIN NOTEBOOK

antara hidup yang mengarut dan kurang siuman (2)

Friday, July 15, 2011 by , under

Assalamualaikum!
hohoho.dah lama tak update entri yang macam haram ni.ni pun permintaan someone yang aku rasa macam nak gigit jea.hohoho!

setelah seminggu bersama,banyak perkara tentang aku dia dah tahu.hehehe.dia baik orangnya.dia lemah lembut.baik hati dan tak KEDEKUT.heheheh.

aku suka cara dia.dia jenis yang OPEN MINDED.tapi yang kurang seronoknya,dia seorang yang pemalu.hohoho.seronok kenal dia.

aku mulanya dah target dia lama.tapi baru mingu lepas aku dapat.seronok bila orang yang kita target jadi milik kita.

aku suka dia.aku sayang dia!hehehe.saya sayang awak NUR NAJIHAH KHADIS!!!



2 Reply to "antara hidup yang mengarut dan kurang siuman"

cahayajieya on July 15, 2011 at 2:48 PM

:: ouhh ! awk memang gila laa . HAHA . :))
taa tawuu nak cakap apa . hehe .
"AWAK GILAAAA " hee ~


p/s: GILAA=Baik .

 

riryeen xanderian's on July 18, 2011 at 4:56 AM

hohooh.saye tahu semua tu!hohooh

 

Post a Comment