I AM MONSTER BLOG

it's chloriryeen FUCKIN NOTEBOOK

ape perasaan korang sekiranya......... (9)

Tuesday, February 15, 2011 by , under

sejak kebalakangan ni..makin ramai orang yg follow aq..thanks new follower!!!i love u!!
hahahaah!!

sebenarnye dah lame aku nk tanye korang sume...aku ni bodoh..xskolah agame..jdik ilmu 2 kurang..dalam posting ni aku nak tanye..salah tak kalau kite cerita kat orang ape yang mak(mak tiri)kita dah buat??contohnye kalau dia pilih kasih...sori la kalau aku cakp..tapi..aku xde tmpat lain nak cakap..kalau aku cakap kat adik-beradik aku sendirik,bukan diorang nak percaye..

kisah bermula di satu tmpat bername X..aku nie dari dulu kurang suka dengan mak tiri aku nie..dye berkira sangat dgn aku..especially kalau pasal beli barang or iape yg buat dulu..lagi satu dye tak boleh aku ade something yg dye xde..contoh nye HANDPHONE...dye sllu burok-burok kan aku sebab aku ade phone..dye cakap aku nie selalu hari-hari mintak duit dye nak reload..aku tau..salah kalau mintak duit semate-mate nk reload..tapi..jgn la cakap hari-hari..aku takde pun mintak hari-hari..yang tu crite pertame..yang kedua..aku ade seorang adik(satu bapak lain mak)iaitu anak dye...aku mmg benci ngan adik aku ni..aku bukan cemburu nak mati..tapi aku pelik..kenape kalau adik aku mintak something yang mengarut on-the-spot dapat??tapi time aku mintak something untuk sekolah or mintak kebenaran nak beli something pakai duit aku sendirik tak boleh??aku pelik..ye la..aku sedar..yang aku nie just anak tiri dye jea..

so dalam posting kali nie..aku mintak sape-sape yang terbace posting aku,tolong komen..or bagi la aku nasihat..aku berdoa..semoga ALLAH S.W.T rahmati dye n mak kandung aku..

terima kasih sebab bace ye..semoge korang panjang umur dan murah rezeki..

xD



9 Reply to "ape perasaan korang sekiranya........."

cik tyra ! on February 16, 2011 at 3:50 AM

alaa ,sabar eh ? biase lahh tuu . mak tiri mmg macam tuu . btw banyakkan bersabar . (:

 

Lilynana Lexy on February 16, 2011 at 4:01 AM

urmmurmm... hanya bole bersabar :)

 

riereeyn xanderian's on February 16, 2011 at 4:07 AM

lilyana&cik tyra:thx ouhh..i need my follower advice now..sorry susah kan korang..

 

Adelin Imtiaz on February 16, 2011 at 4:12 AM

NAK menagis kot :(

 

riereeyn xanderian's on February 16, 2011 at 4:13 AM

makciksom:jgn la nangis...nnti banjir my blog..abis basah..

 

Arep Xareviexr on February 17, 2011 at 3:55 AM

dem! airmata bejurahan di atas keyboard lahh,,, syukur aku belum sampai tahap nie lagi,,,
but,,sabo eah,

 

koko pinko on February 18, 2011 at 12:32 AM

sabar jer laa..tuh ujian

 

M C :) on February 18, 2011 at 8:25 PM

sabar okay :)

 

riereeyn xanderian's on February 21, 2011 at 6:01 AM

arep:thx yaw!!support aq..

koko,m c:terpakse lahh..hurrmmm..thx yaw!!

 

Post a Comment