I AM MONSTER BLOG

it's chloriryeen FUCKIN NOTEBOOK

assalamualaikum.
aku lagi.
takde orang lain.
kalau orang lain,bermakna aku dah kena hack lahh kawan~

Panas?Hot?
ape bendanya tu?
adakah jenama mesin basuh terkini?
ataupun Pedobear yang comel?
atau gula-gula yang masam?

sekarang ni dah makin popular dah.
aku pun pelik.
dulu,time zaman-zaman Myspace,Friendster takde pulak aku dengar.

sekarang zaman Facebook atau macam Najwa Latiff cakap Mukabuku ni ade pulak hotstuff bagai.
tengok friendlist beribu,hot.
tengok status,wall ramai yang like,hot..

eh!macam bodohlah sapa yang mulakan hot kejadah pelik-pelik ni.
aku rasa kau dah cipta satu benda yang tak boleh pakai lah bhaii.

berbalik kepada cerita Myspace,Friendster tu..
aku rasa dua benda tu lagi Hot kot.
dua benda tu takde limit.
kat situ,bila friendlist berjuta sekali pun mereka tak cakap Hotstuff pun?
comment dekat beribu takde pun kau COP Hot?

ape yang specialnye Facebook sampai kali ni baru nak ber-HOT bagai?
yang peliknya siap ade page-page bodoh pulak tu.. 
Anti Pavilion KL Kids lah antaranya.
page yang bahan bebudak yang kononnya Hot dan yang bergambar kat Pavilion KL tuu.
ape masalah dia pun aku tak tau.
dengar cerita,Admin page tu tengah dalam buruan bebudak yang kononnya Hot,yang jadi mangsa bahan diorang semua.

lantaklah.bukan aku kena apa-apa pun.
takde Faedah rasanya.

so,moral of the story.tak payahlah nak Hot sangat dude.
neraka lagi panas.
Matahari sejengkal je dari kepala.

assalamualaikum kawan-kawan :D



2 Reply to "apa itu panas?plastisin?mesin masa?atau alat telekomunikasi?"

syiema adeq on October 8, 2011 at 5:48 AM

hahahaha thumbs up ! :D

 

riryeen xanderian's on October 9, 2011 at 4:57 AM

hahahaha.terimakasih :D

 

Post a Comment