I AM MONSTER BLOG

it's chloriryeen FUCKIN NOTEBOOK

second time! (2)

Friday, May 13, 2011 by , under

second time?

ape yang second time?second time aku menangis for this month..orang kata MAY bulan penyayang..?fuck off!hate so much!kenapa mesti ade kehidupan yang saling dengki mendengki??fuck you lah kaki dengki..bulan nie jea dah berapa banyak masalah yang aku hadapi..antaranya,


  1. pasal GIRLFRIEND..pergaduhan yang takde kesudahan..fuckin off!!!!bangsat!!
  2. rambut kena potong
  3. exam tak boleh jawab..
memang babi lah kan??cukup-cukup lah mencarut..fuck you!!!

ANOTHER HEROES???! (0)

Wednesday, May 11, 2011 by , under

Kesungguhan untuk membentuk sesebuah band telah membuatkan mereka tidak pernah kenal erti putus asa.Bukanlah populariti yang dikejarkan,tetapi minat..band kali ini bernama ANOTHER HEROES yang berasal dari Batu Pahat,tempat aku sendiri.Kali ini aku dibantu oleh Islan Sainal dan Erwan Zernal.

Band ini mula bertapak sejak tahun 2006.Diasaskan oleh Bois(vocalist)dan Lan(second guitar&backup vocal).Memainkan lagu yang berentak Ska,Punk dan Reggae.Pada mulanya,band ini lebih kearah Street Punk Oi! dan Streetrock.Pada tahun 2008 ,mereka menukar corak permainan mereka kepada Ska,Punk dan Reggae atas minat yang mendalam terhadap genre tersebut.Muzik mereka dipegaruhi oleh band-band dalam negara seperti Plague of Happiness,Gerhana Ska Cinta,Pureviberacion,Republic of Brickfields,The Bollocks,Dum Dum Tak serta banyak lagi.Pengaruh luar mereka pula Ska-P,Kemuri,Rancid,Operation Ivy,Madness,Streetlight Manifesto,Bob Marley and The Wailers,The Partisan dan banyak lagi.

Sejak band ini ditubuhkan,ahli-ahli band sering bertukar-tukar kerana tidak keserasian dan komitment terhadap kerja masing-masing,tetapi kini mereka mempunyai ahli tetap iaitu Bois(vocalist),Pet(lead  guitar),Lan(second guitar&backup vocal),Syafik Yol(bassist),Wan(keyboardist) dan Adie(drummer).Mereka juga dibantu oleh beberapa orang seasonist iaitu Taufik(band Sara Konspirasi(keyboardsit) dan Raja'king'Mohd Hafis(bassist).

Sejak band ini ditubuhkan,mereka mengeluarkan 2 buah demo dan kini sedang merakam 2 lagu baru yang akan dimuatkan ke dalam E.P mereka tidak lama lagi.Band ini pernah beraksi di Batu Pahat,Muar dan Melaka.

Untuk keterangan lanjut boleh melawat laman Facebook mereka di www.facebook.com/anotherheroes dan Myspace mereka www.myspace.com/anotherherohero atau terus hubungi Lan di 0177245430.

ps:terima kasih kepada wan dan lan yang bagi kerjasama yang baik.jasa korang aku hargai.!and lagi satu..sorry kalau ade salah eja..aku nak cepat..huhuhuh!impian seorang penyapu (0)

Sunday, May 08, 2011 by , under

assalamualaikum semua!
story for today..

hahaha..setiap orang ada keinginan..seperti orang-orang normal di dunia ini,aku juga ade keinginan yng membuak-buak..aku inginkan PENTAX isd-100..


segala-galanya bermula apabila aku just looking for DSLR on mudah.my..aku selalu cari stuff for BMX,FIXIE and barang-barang lain kat page tuu..then aku try type DSLR..then keluar camera nie kat atas sekali..huish!happy gila..

tetapi sekarang..semakin banyak persoalan kat minda aku..antaranya ialah,aku ingin tahu bagaimana aku nak mendapatkan DSLR ni..
  1. mana nak carik duit
  2. macam mana nak explain kat parents aku pasal suma ni..
  3. macam mana nak pujuk adik beradik aku supaya dapat benda ni
  4. mana aku nak carik yang lagi murah tapi HIGH-QUALITY
aku frust dengan suma persoalan niee..


aku teringin sangat nak ada semua nie..sumpah aku teringin..aku berdoa kepada ALLAH S.W.T semoga aku dimurahkan rezeki..
amin..

thank for reading pals!ucapan TERIMA KASIH 1

Saturday, May 07, 2011 by , under

terima kasih IEWRA KIMORA for being mine!hahahaha!i love you so much!

setelah hampir sebulan bergaduh,kita akhirnya bersama semula..setiap hari saya berdoa kepada ALLAH S.W.T agar kita kekal..ALHAMDULILLAH,kita kembali bersama!

happy tak terhingga,seronok tak terkata!hahahhahaha!

terima kasih AREP sebab berusaha REBUILD blog aku yang dah macam kapal karam nie..


terima kasih to pembaca!ahahah!thank you!
salam..*sigh.. (0)

Tuesday, May 03, 2011 by , under ,

bila sekarang saya cakap saya sayang awak,awak mesti cakap..leave me reen..i've the new one..

bila sekarang saya pujuk awak,saya rasa itu semua dah terlambat..

saya teringin sangat nak cakap "SAYA SAYANG AWAK!"tapi..saya tahu,saya takkan pernah dapat cakap macam tu lagi..

saya teringin sangat nak jumpa awak..tapi saya tahu,kita takkan pernah dapat berjumpa..

saya tahu saya tidaklah sekaya awak..tidaklah sekacak mana..tapi..kenapa awak tak boleh terima saya?

saya tahu,susah untuk awak terima saya..tapi tidak mengapa,saya masih sayang awak walaupun awak sudah milik orang lain..

TERIMA KASIH NADIRAH AIZA BINTI MAT ARIS(IEWRA KIMORA)
THANKS A LOT FOR READING!